Cum se adaugă la lista neagră din VC
Site-ul VKontakte este unul dintre cele mai vizitate șirețelele sociale favorite din Rusia și din întreaga lume. A fost înființată în 2006, iar prezența zilnică în februarie 2013 a fost de 43 de milioane de persoane. Site-ul "VKontakte" are o interfață simplă, simplă și intuitivă. Cu toate acestea, având în vedere faptul că funcționează pe scară largă, există uneori întrebări cu privire la modul de utilizare a acesteia. În acest articol, vom descrie modul de adăugare a utilizatorilor la lista neagră din "VC".

De ce am nevoie de o listă neagră?

În rețelele sociale, precum și în rețelele realeviața, există persoane cu care este neplăcut să comunice și nu doresc să împărtășească informații. Pentru a face acest lucru, administrarea site-ului a venit cu o "listă neagră VC", în care puteți face orice utilizator enervant sau neplăcut. De îndată ce este acolo, nu vor fi disponibile informații din pagina dvs. De asemenea, nu puteți primi un mesaj de la un utilizator blocat. Astfel, puteți exclude complet acei oameni cu care sunteți incomod să comunicați.

Din ce motive au oamenii întrebarea,Cum se adaugă la lista neagră în "VC"? De fapt, condițiile prealabile pentru acest lucru poate fi de multe, cum ar fi: protecția împotriva spam-ului (utilizatorii din rețelele sociale ca de multe ori pentru a face lista de la orice forma de publicitate, care poate fi uneori enervant), refuzul de a comunica cu o anumită persoană, păstrarea confidențialității nimic (de exemplu, fotografii, mesaje pe "perete" și așa mai departe).

Cum să vizualizați lista neagră în VC
Cum se adaugă utilizatorii la lista neagră?

Mai jos vom răspunde la întrebarea: "Cum se adaugă la lista neagră în" VC "?" Dacă trebuie să adăugăm un utilizator prieten în această secțiune, acțiunile sunt după cum urmează:

  1. Mergem la site-ul "VKontakte". Introduceți informațiile despre cont (numele de utilizator și parola).
  2. Vizităm pagina prietenului pe care dorim să îl blocăm și copiem linkul în bara de adrese a browserului.
  3. În meniul din stânga selectați "Setările mele".
  4. În partea de sus a paginii, sub conducătorul albastru, există un meniu orizontal (general, confidențialitate, alertă și așa mai departe). Alegeți "Lista neagră".
  5. Pentru a adăuga un utilizator, inserați linkul anterior copiat pe pagina prietenului în câmpul specificat și faceți clic pe butonul "Adăugați la lista neagră" sau pur și simplu scrieți numele și prenumele utilizatorului. Gata!

Important! Dacă un utilizator din lista de prieteni este adăugat la această secțiune, acesta va fi șters automat din listă.

Dacă vrem să blocăm o persoană care nu este pe lista noastră de prieteni, atunci trebuie să:

1: accesați pagina pentru acest utilizator și faceți clic pe link-ul "Blocare utilizator", situat în partea stângă, imediat după secțiunea cu muzică.

Opțiunea 2: introduceți manual manual linkul către pagina nedorită, așa cum am făcut-o când adăugăm un prieten pe lista neagră.

Lista neagră a VC
Cum pot vedea toți utilizatorii de pe lista neagră?

Felicitări! Acum știi cum să gestionezi contactele, cu siguranță ai o întrebare: "Cum să te uiți la lista neagră a" VC "?" Puteți vedea toate persoanele nedorite din lista dvs. neagră, accesând My Settings - Blacklist. Toți utilizatorii blocați vor fi afișați acolo. În orice moment, de îndată ce doriți să le "restaurați", puteți alege linkul "Eliminați din lista neagră".

Sperăm că articolul nostru despre cum să adăugăm lista neagră în "VC" va fi util pentru dvs.

</ p>