VKontakte este cea mai populară rețea socială din Rusia.CSI și în străinătate. Cu ajutorul acestuia puteți găsi prieteni, puteți comunica cu ei mesaje instantanee, puteți schimba informații, vă promovați afacerea, creați grupuri și evenimente. Numărul utilizatorilor înregistrați VKontakte crește în fiecare zi. Pentru unii, acest serviciu este o plăcere plăcută, dar există și cei care ajută rețeaua socială să câștige bani.

ștergerea unei pagini vkontakte
Cu toate acestea, în ciuda tuturor aspectelor pozitive,Îndepărtarea pagina de Facebook - opțiunea a cerut și dacă rulează utilizatorii nu este mai puțin frecventă. Care este această nevoie? De ce să creați o pagină și să o ștergeți? Doar recent, ștergerea paginii VKontakte a fost imposibilă. Acum funcția este disponibilă și este localizată în meniul "Setările mele" din fila "Generalități". La sfârșitul listei diferitelor opțiuni pentru configurarea pagina de setări există o înregistrare, scrisă în litere mici, „Puteți șterge pagina ta.“
ștergeți pagina
Dacă faceți clic pe "Ștergeți pagina", aveți nevoieva indica motivul acțiunilor dvs. Pentru a ajuta administrația oferită opțiuni din care puteți alege motivul potrivit pentru cazul dumneavoastră. Vă puteți informa prietenii despre acest lucru într-un mesaj care va apărea pe pagina dvs. de la distanță împreună cu numele și prenumele. Rețeaua socială presupune că într-o zi veți dori să vă reînnoiți contul. În acest scop, VKontakte șterge pagina astfel încât să nu eșueze deloc! Profilul cu imaginea de serviciu, numele și prenumele, marcate "pagina șters", fără alte informații de contact vor rămâne în lista de utilizatori, prietenii dvs. vor rămâne, de asemenea.

Deci, este necesar să ștergeți pagina VKontakte? La urma urmei, dacă vrei să scapi de prieteni obsedați, de mesaje, de aplicații, atunci nu este necesar să faci funcția "șterge". VKontakte meniu de setări ușor de utilizat, care vă permite să creați un profil în funcție de nevoile dvs. Fișa "Confidențialitate" va face pagina particulară pentru utilizatorii site-ului și chiar pentru prieteni. Puteți crea liste separate, care vor fi disponibile pe perete, aplicații, fotografii și așa mai departe. Din vizitatorii nedoriți există o opțiune "Listă neagră", unde se introduc datele celor care au acces restricționat la pagină.

eliminați vkontakte
Pentru a nu șterge profilul, puteți curăța peretele,ștergeți prietenii cu care nu doriți să comunicați, fotografii, fișiere video și audio. Puteți modifica informațiile de contact, adresa căsuței poștale la care este conectată pagina de rețea socială, parola. Dacă nu vreți să vă deranjeze pe VKontakte pentru o vreme, atunci în secțiunea "Confidențialitate" puneți "Nimeni" sau "Numai eu" pentru toate solicitările. Pagina va fi vizibilă utilizatorilor rețelei sociale, cu toate acestea, nimeni nu va putea să scrie mesaje, să comenteze intrări, să facă fotografii, să invite în grupuri sau să vadă peretele.

Ștergerea unei pagini VK este utilă numai înDacă nu utilizați rețeaua socială pentru nevoile dvs. Apoi, pe pagina de ștergere, specificați motivul corespunzător, scrieți un mesaj prietenilor și faceți clic pe "Ștergeți pagina".

</ p>